Mayumana Healthcare Masterclasses

Geplaatst op 17 april 2020

Masterclasses_WebsiteTijdens deze gekke tijd zit ook Mayumana Healthcare niet stil! Zo zijn we druk bezig met het bijwerken van trainingen om ons team weer scherp te hebben. Daarnaast realiseren we ons dat het nu de tijd is om webinars en masterclasses te ontwikkelen om onze kennis van de afgelopen 10 jaar te delen. Nu veel mensen verplicht thuis moeten zitten, is de vraag naar kennis groter dan ooit. Heeft u altijd al eens willen weten hoe u het beste een laserfiber opvoert of welke behandelingen u kunt uitvoeren met een MultiPulse HoPLus laser? Of heeft u een ander urologisch onderwerp waarmee wij uw zorgteam kunnen inspireren? Laat het ons weten, zodat we een specifieke Webinar kunnen ontwerpen op basis van deze wensen.

Stuur een bericht naar marketing@mayuhealth.com of bel +31 615 080 855 en we bespreken graag de mogelijkheden.
Ons motto is, en blijft in deze rare tijd, niet voor niets: ‘Our Energy Flows In Urology‘!