Nexus Misonix

Sinds augustus 2020 is Mayumana de exclusieve distributeur van Misonix. Deze Amerikaanse fabrikant biedt op het gebied van neuro, orthopedische chirurgie en woundcare al jaren de gouden standaard. Daar komt nu het NEXUS systeem bij.

Welkom! De naam Mayumana betekent “gereedschap” of “ vaardigheid” en dat is precies wat we onze klanten in handen willen geven: goed gereedschap en de vaardigheid dit optimaal in te zetten.

VOLLEDIG STENEN VRIJ

Vang alle stenen met onze portfolio steenvangers met unieke vangtechniek! Van 1.5 French t/m 3 French, nitinol, tiploos en roterend.

De baskets zijn tevens ontworpen om de flexibele scopen niet te beschadigen.

JFil; de nieuwe generatie stent!

Urologische dubbel-J-stents worden al decennialang gebruikt om de afvoer van urine van de nier naar de blaas te vergemakkelijken en de pijn te verzachten die wordt veroorzaakt door ureterobstructie. Het wordt door urologen gezien als een eenvoudige en effectieve routineprocedure. Desondanks worden de stents door het lichaam slecht verdragen, waardoor…

Geplaatst op 08 april 2021
Lees verder »

De beste standalone morcellator; de MultiCut Solo

De krachtige JenaSurgical morcellator, bekend als geïntegreerde morcellator in de MultiPulse HoPLUS laser, is nu ook verkrijgbaar als standalone unit; de MultiCut Solo. En wij zijn hier zeer enthousiast over. Onafhankelijk van de enucleatie techniek die wordt toegepast is er nu altijd een oplossing binnen handbereik voor de verwijdering van…

Geplaatst op 08 april 2021
Lees verder »