WIE

Mayumana Healthcare uit Hillegom is de Nederlandse specialist op het gebied van urologie. Onze compacte en flexibele organisatie heeft niet alleen de kennis maar ook de wendbaarheid om u snel en gedegen te voorzien van producten waar u echt iets aan heeft. Hierbij zijn kennis, korte lijnen en een pragmatische benadering onze belangrijkste steekwoorden.

WAT

CatcheverythingDe naam Mayumana betekent “gereedschap” of “ vaardigheid” en dat is precies wat we onze klanten in handen willen geven: goed gereedschap en de vaardigheid dit optimaal in te zetten. Mayumana Healthcare is de specialist in Nederland op het gebied van niersteenmanagement, blaas- en prostaatbehandelingen (TUR, BPH, HOLEP), zowel middels laserbehandeling als met behulp van een bipolaire energiebron. Daarnaast bieden we ook een compleet portfolio voor de behandeling van chirurgische incontinentie en zijn we met innovatieve producten actief in de oncologie en laparoscopie.

HOE

Ons productpakket wordt continue uitgebreid en verbeterd, vaak in samenspraak met Nederlandse urologen. Een groot deel van onze producten betrekken we bij een aantal gerenommeerde fabrikanten van medische hulpmiddelen, maar we laten ook een aantal producten in eigen beheer produceren. En dat doen we omdat we de dagelijkse praktijk op de OK goed begrijpen en onze klanten willen helpen deze sneller, veiliger en kostenefficiënter te maken.

Wat mag u van ons verwachten?

  • uitstekende kennis van de urologische markt, zowel in binnen- als in buitenland
  • gedegen ondersteuning tijdens het aankooptraject en daarna
  • realistische prijzen
  • snelle en vlekkeloze leveringen
  • professioneel partnerschap met zowel arts, verpleegkundige, manager, medisch-technicus als inkoper

MAYUMANA HEALTHCARE – OUR ENERGY FLOWS IN UROLOGY

Bart Verleg

CEO & Eigenaar

Bart startte in 2009 Mayumana Healthcare en is de stuwende kracht achter de koers die het bedrijf vaart. Ervaring deed hij op bij Gyrus ACMI en Olympus. Bart is gek op de zee en surfen.

Bernard Jordaan

Sales Manager

Bernard heeft in Zuid-Afrika jaren in de urologie gewerkt en weet exact hoe deze markt in elkaar steekt. Samen met zijn gezin is hij hier aan een nieuw leven begonnen. Bij Mayumana Healthcare geeft hij sturing aan het salesteam en is hij een belangrijke schakel bij het realiseren van de bedrijfsdoelen.

Tim van Hulst

Accountmanager

Tim is sinds 2019 werkzaam bij Mayumana Healthcare. Met zijn bedrijfskundige achtergrond en sterke commerciële instelling bedient hij een groot deel van onze relaties.

Huub van der Vlugt

Back Office & Service Manager

Huub is net begonnen, maar geen onbekende van Mayumana Healthcare. Hij was nauw betrokken bij de start van het bedrijf en is terug van weggeweest. Als Back Office & Service Manager houdt hij zich bezig met de levering, implementatie en het onderhoud van de verschillende apparaten.